Categories
Web Hosting

Domain regisztráció internetszolgáltató

WordPress tárhely 2023? Ezek az erőforrások hihetetlenül drágák lennének, ha meg kellene vásárolnia őket, és az idő nagy részében kihasználatlanul állnának. A pénzügyi igazgató meggyőzése arról, hogy ez a vállalat pénzének legbölcsebb felhasználása, nehéz kihívás lenne. A felhő előnye az, hogy a felhőalapú árképzés azt jelenti, hogy az összes erőforrást elérheti, amikor szüksége van rájuk, de nem kell fizetnie értük, amikor nincs rájuk szüksége. Így bármikor végezhet Big Data-elemzést, amikor csak szüksége van rá, de mindezt megfizethető áron.

Milyen webtárhelyre van szükségem? Egy teljesen új weboldal létrehozásánál jellemzően – kezdésnek – bőven elegendő a legkisebb csomagunk. Erről természetesen bármikor tovább lehet lépni, bővíteni akármelyik megoldásunk irányába, ha kinőtted a kezdő megoldást. WordPress tárhely: Indítsd el új WordPress alapú weboldalad, webshopod vagy blogodat pár kattintással! Előre telepített WordPress, WordPress Toolkit Deluxe kezelő eszközzel. Fedezze fel további információ a webhelyen WordPress tárhely. Tapasztalt ügyfélszolgálat: Több mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött a webhosting iparban, mindig rendelkezésedre állunk.

2012-ben az Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) elindította az új általános felső szintű tartományok (új gTLD-k) programját a domain névtér bővítése érdekében. A TLD-k a webcímek fontos részét képezik, és a domain név és a pont mögötti betűket jelentik. Az olyan TLD-ket, amelyek nem egy országra vagy területre utalnak, általános TLD-ként (gTLD) ismerjük, ilyenek például a .com, .net és .org. Az innováció, a verseny és a fogyasztói választék fokozása érdekében azonban új gTLD-ket vezettek be. A program indulása óta több mint 1200 új gTLD-t hoztak létre: a legutóbbiak közül néhány a .kids, a .music vagy a .spa.

A legjobb domain név kiválasztása vállalkozása számára kritikus, de gyakran kihívást jelentő döntés. Ha jól választja meg, sok látogatót vonzhat a weboldalára, és javíthatja online jelenlétét. Mielőtt azonban végleges döntést hozna, számos dolgot figyelembe kell vennie, és ebben a bejegyzésben megnézzük, melyek ezek és elmagyarázzuk, miért fontosak. Mielőtt ötletekkel állna elő a domain névvel kapcsolatban, először is át kell gondolni, hogy a látogatók hogyan fogják használni. Ha valaki az Ön weboldalát keresi, emlékeznie kell, hogy mi a neve, majd be kell írnia a keresősávba. A jó név tehát az, amelyik könnyen megjegyezhető és könnyen betűzhető. Ha rövid és egyszerű, és mellőzi a túlságosan furcsa írásmódokat, az jó kiindulópontot jelent.

Ha nagyon éles szemmel nézi a webcímeket a böngészője felső sávjában, valószínűleg észrevette már bármely weboldal címének legelső részét, a “HTTP” vagy “HTTPS” betűket. De mi is az a HTTP, és hogyan működik? Vessünk egy pillantást a ragasztóra, amely összetartja a webet. A HTTP egy rövidítés, és a hipertext átviteli protokoll rövidítése. Bontsuk le egy kicsit, kezdve a “protokoll” résszel. A technika világában a protokoll azon szabályok összessége, amelyeket a gépeknek be kell tartaniuk ahhoz, hogy “beszélhessenek” egymással. Például a VPN protokollok határozzák meg, hogy a VPN-ek hogyan lépnek kapcsolatba a szerverekkel. A HTTP ennél sokkal kevésbé specifikus, és inkább az internet működésének szabályait határozza meg. Olvassa el további információ a webhelyen https://www.awh.hu/.